Vanliga frågor

Här kan du hitta svar på vanligt förekommande frågor. Har du andra frågor, maila oss gärna på bakadekorera@gmail.com.
 

Jag kan inte hitta min faktura, hur gör jag?
Svar: På sidan Mitt Klarna kan du hitta alla dina aktuella köp gjorda med faktura via Klarna. Logga in på Mitt Klarna hos www.klarna.com för att se din faktura, ladda ner fakturan som pdf, förlänga din betalningstid eller välja delbetalning.

Kostar det alltid 60 kr att skicka ett paket med strössel och en tyll?
Svar: Ja, eftersom vi skickar alla paket spårbart för våra kunders trygghet, och också för vår egen. Skickar man föremål med posten som ett brev kan det bli något billigare, men det finns inga möjligheter för dig som kund att se att vi har skickat ditt paket och du kan heller inte spåra det för att se var din beställning befinner sig. Försvinner beställningen är den borta. Skickar man spårbart är det möjligt att hitta ett paket på villovägar. Så för våra kunders trygghet väljer vi spårbara paket.

Jag bor utanför Sverige och försöker beställa men jag kan inte betala med mitt kort, varför?
Svar: För att kunna handla med sitt VISA eller Mastercard på nätet i utländska webbutiker måste man få kortet verifierat av sin bank. För VISA heter det "Verified by VISA". Denna verifiering medföljer inte automatiskt på kortet, men ska vara helt kostnadsfritt att ordna genom sin bank eller utföra själv genom sin internetbank. Kontakta din bank om du behöver hjälp med detta och gör sedan om din beställning.

Hur mycket sockerpasta behöver jag för att täcka en normalstor tårta?
Svar: För att täcka en tårta på ca 22 cm i diameter och 7 cm i höjd behöver man ca 500 gram sockerpasta.

Jag har sett en sån rolig form, kan ni ta hem den?
Svar: Ja, kanske. Maila oss en bild på formen, och berätta var du såg den. Kan du se vem som är tillverkare av formen t ex på omslaget så är det ännu lättare för oss att se hos vilken distributör vi eventuellt kan hitta den.

Jag tänkte öppna en butik och undrar var ni köper in era produkter?
Svar: Om du tänker öppna en butik som kommer att konkurrera med BakaDekorera.se är det inte så värst smart av oss att avslöja våra inköpskällor, så vi kan tyvärr inte hjälpa dig. Ordentlig research både när det gäller produkter, företagande och regelverk är ett tips, dock.

Jag har en blogg och undrar om ni kan sponsra med produkter?
Svar: Vi sponsrar sällan bloggar, men s
kicka ett mail där du presenterar dig och blogg inklusive information om hur många unika besökare du har, gärna med ett utdrag på besöksstatistiken. Berätta också gärna om du har Facebook/Instagram och hur många följare du har, samt vad du är intresserad av för produkter i vår butik, och vad du vill göra med dem (testbaka, recensera, tävla osv). För att visa oss att det kommer löna sig att sponsra just din blogg får du gärna göra ett litet inlägg om oss så vi kan bedöma hur responsen kan bli om vi väljer att samarbeta med dig.