Om BakaDekorera.se - den söta bakbutiken

BakaDekorera.se är webbutiken för alla som gillar allt som har med bakning, dekoration och kalas att göra.
Vi vill erbjuda ett spännande och roligt utbud av baktillbehör och bakgrejer, dekorations- och kalastillbehör i härliga färger och av god kvalitet.

Vi är väldigt måna om våra kunder och hoppas att du som kund kommer att känna dig nöjd med vårt bemötande och med det du handlar hos oss.
 
Jag som startat BakaDekorera.se heter Jessica och grundföretaget har funnits sedan 2003. Bakning och dekoration av kakor, cupcakes och tårtor (och att äta upp dem) är något som vi i vår familj tycker jättemycket om. Det är vi som tillsammans bildar BakaDekorera.se, och vi är ett familjärt och personligt företag med våra kunder i fokus.
Vi vet att bakning och kreativitet går hand i hand. Och alla kan bli kreativa när det gäller bakning, dekoration och kalas – det enda som behövs är bra och rolig rekvisita!
 

Det här gör vi

Vårt mål är att göra det enkelt och kul att baka och dekorera. Oavsett om bakning är ett nytt intresse eller om man kommit lite längre, bakar med barnen ibland eller utför mirakel i köket varje dag vill vi erbjuda roliga baktillbehör, verktyg och idéer som inspirerar till bakglädje och kalasstämning. Vi tycker om att leta nyheter och vill gärna dela med oss av allt skoj som finns inom bakning och kalas världen runt.
Med vårt stadigt växande och växlande sortiment och vår lättnavigerade webbutik vill vi erbjuda inspiration och glädje.
 

Varför vi gör vad vi gör

Vi älskar sötsaker och söta saker! Och vi vill främja och sprida bakglädje och kreativitet.
Att snabbt och enkelt kunna hitta det man vill ha, och också få det levererat nästan till dörren oavsett var man bor gör det enklare att få tid till att fokusera på det roliga. Genom oss finns ett växande utbud av fina bakgrejer och kalastillbehör bara några klick bort, och man kan handla när man vill - vi har alltid öppet!

Oavsett om det är en födelsedag som ska firas, ett namnkalas/dop eller bara några cupcakes som dessert på grillkvällen med vänner hoppas vi att våra produkter ska göra bakning och dekoration både enkelt och roligt.
 

Teamet

BakaDekorera.se består av Jessica och familjen. Vi vet hur skönt det är att kunna handla när vi själva vill och har tid. I vårt lilla familjeföretag hjälps vi åt för att din beställning ska packas och skickas så snabbt som möjligt.
 
Kontakta oss gärna via email om du har frågor, eller kanske tips om en rolig och bra produkt du tycker vi borde fundera på att ha i butiken, bakadekorera@gmail.com
Och glöm inte att vi finns på Facebook också! Kom gärna och hälsa på oss där, gilla vår sida och ta del av - och dela med dig av - kul inspiration.
 
Välkommen till oss!
/Jessica & co